«Skjerve-Eva» klar til innsats!

«Skjerve-Eva» hjemme på Skjerva. Skuteren har navn etter Eva Raastad, ildsjel, og den som har ventet lengst på skiløyper på Skjerva. Skuteren er på plass og vi er i mål med dugnadene på løypa. Det betyr at vi er klare for vinteren!

Skjerva løypelag vil rette en stor takk til Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal og Sparebankstiftelsen Gran for støtten som har gjort dette mulig.

Fra løypa Brovoll – Lygna har vi opparbeidet to alternativer: Fra Koperud til Skjerva og nord for Koperud via Skarbrennveien og ned til Skjerva. På Skjerva går løypa fra Nordengen – jordet nedenfor Skjerva gård – driftsvei gjennom Skjervehagen – Skjervetråkket – Skjervemoen – Aklangen – Avalsjøen – Brovoll.

I tillegg vil vi kjøre løyper på vannene når isen tillater det (Skjervevannet, Skjelbreia, Våja og Skyten).

Skjerva løypelag trenger fortsatt egenkapital. Tilskuddene fra Sparebankstiftelsen kan ikke brukes til driftsutgifter. Hvis du vil sponse oss med midler til drivstoff, er det veldig kjærkomment!

Kontonummer: 2280 45 83177 – VIPPS: 563367 (nb: velg «kjøp og betal»).

Tusen takk!

Litt selvskryt fra produsenten

Lynx 69 Ranger-familien med 600 mm bredt belte er den mest avanserte nytte-snøscooteren i bransjen. Med sitt enestående grep er 69 Ranger-snøscooterne den perfekte blandingen av komfort og sine egenskaper i terreng.69 Ranger er kongen av løs snø. Det 60 cm brede belte og Rotax 900 ACE motor sørger for godt grep, selv når det er utfordrende snøforhold.EN UTRETTELIG ARBEIDSHESTKombinasjonen av et 600 mm bredt belte med utrolig lastekapasitet, og Rotax 900 ACE firetaktsmotor med høyt dreiemoment, utgjør den beste og mest allsidige snøscooteren noensinne. I tillegg til høy slepekapasitet, tilbyr 69 Ranger et totalt nytt nivå av komfort blant nytte-snøscootere med bredt belte.

SUPERBREDT BELTE MED PIGGER – GREP OG FLYTEEVNE

Det 600 mm brede beltet har et stort fotavtrykk og gir godt grep og flyt.

KOMFORT OG KONTROLL

Den lange fjæringsveien og den effektive vektoverføringen gir komfort og god kontroll i alle tenkelige kjøresituasjoner. Den leddete boggien forenkler rygging i myk snø.