Dugnadshøsten 2019

Fra vårdugnaden i Hvalstikket 30. juni 2019

Det er nå vi i interimsstyret skal bevise at vi kan levere det vi lovte på stiftelsesmøtet i mars. Vi vet at vi ber om mye når vi innkaller til hele tre fellesdugnader, men det vil faktisk føre til at vi sannsynligvis kan åpne hele løypenettet allerede første sesongen.

Et oppstartsår er ikke som andre år. Det er jobbet mye allerede, men fortsatt er det mye som gjenstår før vi kan kjøre snøskuter. Trøsten er at ingen andre år blir så hektiske som dette. Og vi må ikke glemme belønningen hvis vi lykkes: flotte og sterkt savnede skiløyper!

Dugnadsdager

  1.  Søndag 1. september kl. 10:00 (Brovoll – Avalsjøen)
  2.  Lørdag 7. september kl. 10:00 (Skjervemoen)
  3. Lørdag 21. september kl. 10:00 (Koperud – Fløyta)

Mer informasjon om hver dugnad kommer litt lenger ned i artikkelen. Vi kan love at dere som møter opp på dugnad blir tatt godt vare på, takket være en særdeles oppegående trivselsgruppe. Det eneste vi ønsker av dere, er at de som liker å bruke ting som går på tottaktbensin, passer på å ha med seg det verneutstyret som hører til. For grensaging, kviststabling, krafsing, spetting og kaffedrikking er det ingen kleskode.Vi håper at så mange som mulig kan bli med på dugnadene, meld inn på Facebook de(n) dugnaden(e) du vil delta på – slik at vi kan planlegge hvordan vi best mulig kan utnytte den fantastiske, fornybare energiressursen dere representerer.

GRENSAGER: Takket være en vellykket SPLEIS, har vi seks grensager parat til dugnadsarbeid

HVALSTIKKET:  Flott dugnadsgjeng på vårdugnaden 30. juni

Fornøyd styreleder ved Morstadrenna i Hvalstikket

ROTVELT: Fra begynnelsen av traseen mellom Avalsjøen og Brovoll

GAMLE SKJERVAVEG: Bildet viser stedet der gamlevegen til Skjerva krysser vegen inn til Lisputten. Her er det kvistet i løpet av sommerferien

SVETT: Styrelederen styrker seg med 1,5L vann under arbeid med den helt nye parsellen ved Brovoll