Skjerva 7 Summits

Skjerva 7 Summits

Bli med over de sju blåner – guidet av Skjerva løypelag

«Seven Summits» er de høyeste fjellene på hvert av de sju kontinentene. Å bestige alle sju regnes som en bragd innen fjellsport. Skjerva 7 Summits er nesten det samme. Å bestige alle sju på samme dag regnes neppe som en bragd innen fjellsport, men det imponerer oss i Skjerva løypelag. Skikkelig!

LØRDAG 28. AUGUST
– fortløpende startpuljer fra 09:00, siste pulje går senest 11:00
PÅMELDING:
Enkeltperson kr. 150,-
Familie kr. 300,-

NYHET: «Vesle-Summits»
Synes du 18 km blir i lengste laget? Har du lyst til å ta med hele familien på en passe lang, men samtidig ny og spennende tur? Da kan vi friste med en ny runde på 8,5 km i et svært lite brukt turterreng

Flott rundtur på 8,5 km i vekslende terreng, og med flere spennende stoppesteder

INFORMASJON

Skjerva 7 Summits er en 18 km gåtur med guide, over sju flotte åstopper. Turen er nokså krevende, vi anslår at turen tar 6-8 timer inkludert pauser. Den totale høydeforskjellen på hele runden er 800 meter. Start og mål for turen er ved Skjerva sag.

Flere deler av turen vil gå utenfor oppgåtte eller oppmerkete stier, men guider fra Skjerva løypelag har full kontroll på navigasjonen. De er som brevduer.
På grunn av smitteverntiltak har vi satt en øvre deltakergrense på 100 personer, som igjen vil bli delt opp i puljer på inntil 20 personer – med hver sin guide. For å tilfredsstille helsemyndighetenes krav til arrangementer, må vi be alle som melder seg på Skjerva 7 Summits å oppgi navn på alle som skal være med på turen. Dette gjør du enkelt ved å legge til en kommentar til bestillingen på VIPPS.
Turen inkluderer også en hyggelig servering midtveis, der representanter for vår trivselsgruppe står klare til å høre hvordan turen har vært så langt.

Skjerva 7 Summits 2020

OVER DE SJU BLÅNER Den aller første Skjerva 7 Summits ble 18 km med ekte turglede, over sju flotte åstopper. Vi i Skjerva løypelag har fått masse skryt fra deltakerne, mer enn nok til å gjøre dette igjen!  Rundt 100 personer fullførte turen, stort sett i oppholdsvær, men med noen skurer underveis. Utsikten var dessverre…

Fortsett å lese

Feiende flott generalprøve

Ingen hadde gått Skjerva 7 Summits, egentlig. Den var til nå bare satt sammen av biter som ildsjeler i Skjerva løypelag hadde befart, merket og logget. Tekst og bilder: Bjørnar Rudsengen Hvor lang tid tar det å gå hele runden? Er det mulig å finne frem uten å være lommekjent? Dette var de to viktigste…

Fortsett å lese

Turbeskrivelser