Skjerva 7 Summits må avlyses

På grunn av et veldig dårlig værvarsel med kraftig regn både fredag og lørdag, ser vi oss nødt til å avlyse 7 Summits i år.

Vi i arrangementskomiteen synes ansvaret blir for stort å sende deltakere inn i et veldig vått/sleipt terreng og Skardbrennsvegen inn i løypa er også stengt pga flom. Dette ville gjort evt evakuering vanskelig og drikkestasjonen i Midtdala måtte droppes. Dere deltakere fortjener også bedre forhold til denne fantastiske utsiktsturen.

Deltakere som har betalt påmelding får selvsagt refundert beløpet de nærmeste dagene.

Løypa er veldig godt merket nå med maling, så ønsker noen å gå 7 Summits eller eventuelt Vesle-Summits, kan selvsagt dette gjøres på eget ansvar. Stikartet er tilgjengelig på våre nettsider: Kart – Skjerva løypelag

Vi beklager dette men været rår vi ikke over, og dere er velkommen igjen neste år.


Med vennlig hilsen Skjerva løypelag.