Vil du være vertskap på Skjervestua?

Vi trenger vertskap på Lunners hyggeligste kafé! Vi trenger deg som synes det er hyggelig å gjøre en frivillig innsats noen timer en lørdag eller søndag i vinter eller mot sommeren.

Året der det var ekstra fokus på frivillig arbeid er over, men innsatsen må ikke slutte nå, vi trenger flere frivillige!

I Skjerva Løypelag er det mange frivillige som står på for å holde løyper fine og Skjervestua åpen for servering både sommer som vinter. Her kan alle bidra, litt eller mye, alt etter hva en har mulighet til.

Vi har mål om å ha Skjervestua åpen fra jul/nyttår, og hver lørdag/søndag fra 12.00-16.00, samt noen ekstra dager i vinterferiene i Viken/Innlandet og i påsken.

Oppgavene er å låse opp og å forberede i god tid før 12.00, sette på kaffe/vann mm, lage vaffelrøre om det ikke står klart, og å steke vafler (ta opp kanelsnurrer fra fryser hvis det ikke er ferske).

Ta imot gjester, tilby det vi har og selge, og holde i orden i Stua. Det kan være alt fra 20 – 50 gjester eller flere. Omsetning ligger på rundt 1500-6000 kr.

Skjervestua er nyrenovert på dugnad, og vi tilbyr vertskapet å kunne overnatte i Skjervestua når en tar på seg f. eks ei helg el l.

Det er innlagt strøm, vann/wc. Det er en bred sovesofa med plass til 2 og en brisk med sengeplass for 1 å ligge på inne på Martekammerset. Det er enkelt, men ganske komfortabelt i hytta, og godt egnet for en familie.

Området og naturen byr på mange muligheter for aktivitet, fisking, bading, kano, skigåing, leik og moro og mye mer.

Har du lyst til å stille, eller ønsker å vite mer, kan du kontakte Marit Morstad på telefon 905 02 513.