Dra i østerled

Stormyra åpner seg som et viddelandskap, og den bærer navnet sitt med rette

Vi har en skikkelig godbit til de skiglade. Et helt nytt og annerledes turterreng åpnes i øst, der landskapet består av mange vakre og åpne myrdrag, og relativt lettgått terreng. Som en liten ekstra godbit, har dette løypenettet sin egen topptur. Putthaugen åpner for en slående utsikt, bortimot 360 grader, men aller finest mot vest.

PÅ PLASS I MARKA-APPEN: De nye traséene i øst åpner for nye og spennende kombinasjoner av turer. Og Putthaugen vil bli en slager! Legg merke til at vi anbefaler gåretningen på et par steder, spesielt viktig er det å ta løypa fra Skytenstikken opp mot Skrukkemyrene.

Vi rekker det sannsynligvis ikke denne vinteren, men neste vinter er planen å forlenge østover fra Stormyra, forbi Kvernsjøputten og opp til Fjøsmyra. Der vil vi kunne koble oss til det store løypenettet på Nordåsen!

Selv på en gråværsdag er utsikten fra Putthaugen verdt turen.
Viddefølelse på Stormyra