Tallikbane Skjerva

Tallikbane Skjerva

Diskgolf handler om å kaste en sammenpresset plate av smeltet plastgranulat opp i en kurv med kjettinger rundt. Så enkelt? Neida.

RØD 9 HULL

612 m par 29

RØD 18 HULL

1354 m par 60

HVIT 9 HULL

781 m par 29

HVIT 18 HULL

1707 m par 60

Løype er løype, sommer som vinter. Diskgolf er en aktivitet som passer alle aldre og funksjonsnivåer, og er helt perfekt i kombinasjon med skiløypene våre. Alle utkaststeder er naturlige, det vil ikke være mikroplast eller impregnerte materialer på denne skogsbanen.

Kurv 4 i kveldssol

Husk:

– med stor disk følger stort ansvar – ikke kast hvis det er mulig å treffe noen andre! Er du i tvil, bruk spotter (en som går frem og holder utkikk), og se etter både disker, beitedyr og turgåere.

RØD layout passer godt for nybegynnere og de som er litt øvet. Velg mellom RØD 9 hull eller RØD 18 hull. TIPS: To runder på nihullsbanen er både kortere og enklere enn å gå hele attenhullsbanen. Den ytre sløyfa stiller litt større krav til ferdigheter.

HVIT layout passer best for øvede spillere og turneringer. Her kan du også velge mellom HVIT 9 hull eller HVIT 18 hull. TIPS: For å kunne ha glede av å spille hvit, bør du kunne spille rød rundt par eller bedre. Prøv nihullsbanen fra hvit først.

Inne på Sagtomta står den nittende kurven. Den kan brukes til oppvarming, til puttetrening eller for å trene på innspill fra ulike posisjoner. Nybegynnere vil ha stor glede av å kaste mot denne

Verdt å vite om diskgolf

Konkurranseformer | Score | Kasteteknikker | Diskegenskaper | Diskens stabilitet | Disktyper | Straff under spill | Oppførsel på banen

Baneinfo – hull for hull

Det har kommet enkelte endringer i lengde etter kontrollmåling med laser. Riktige lengder finnes i tabellform når man klikker seg inn på hvert hull.

Vil du registrere resultater på gruppen din mens dere spiller? Lag deg en bruker på https://discgolfmetrix.com/