Drømme-Summits

Unge turdeltakere nyter utsikten fra Bjønnræva under Skjerva Vesle-Summits

Det ble fantastiske rammer rundt den andre utgaven av Skjerva 7 Summits, med strålende sol og sommertemperatur. Rundt 170 påmeldte deltakere sørget for en solid deltakerrekord, og for et meget hyggelig samvær på tur.

Nytt av året var «Skjerva Vesle-Summits», en tur på 7,5 km, og det var overraskende mange som meldte seg på den runden. Den nye runden førte også til en mye større aldersblanding i gruppene, det var mange spreke barn oppe på Skjerveknattmassivet. Vi har fått meget hyggelige tilbakemeldinger fra deltakerne, både underveis på turene og i etterkant, pluss noen gode innspill for videre planlegging.

På Saga var det masse besøk hele dagen. De fleste var turdeltakere, men det var også mange som la inn et kafébesøk. Salgsboden til «Svingheim Aktiv» var som i fjor et flott tilbud for turgåerne.