Møt «Arnold» – vår nye skuter

Fra neste vinter vil dere møte både «Eva» og «Arnold» i skiløypene. Med 42 kilometer å preparere, i et løypenett som flere steder må kjøres tur-retur, vil to skutere utgjøre en stor forskjell for løypemannskapene. Og for skiløperne!

Takket være Sparebankstiftelsene i Lunner og Gran og Varigfondet, kan vi nå presentere vår nye skuter. Disse støttespillerne våre har vist en enestående vilje til å støtte Skjerva løypelag økonomisk, og det gjør oss ikke så lite stolte at de på denne måten anerkjenner den jobben vi gjør for Skjervaområdet og bygda.

Den nye skuteren er ganske lik «Eva». De har begge en 900 kubikk stillegående firetaktsmotor og 60 cm beltebredde. Men «Arnold» har, som navnet indikerer, en del mer muskler – takket være en turbomotor. Den nye skuteren har også vesentlig større bagasjeplass og noe friskere arbeidslys.