Opp Skjerveknatten – på overtid

Lunsjpause i Nordtraversen - på medbrakt sofa

Det tok sin tid å få muligheten denne vinteren. Men endelig kunne vi gjøre et forsøk på å preparere den løypa som svært mange hadde glede av sist vintersesong. For andre gang har vi klargjort skiløypa opp til Skjerveknatten, men på betydelig mindre snøsåle enn i fjor. Likevel antok vi at det arbeidet som ble gjort i Nordtraversen på ettervinteren skulle gi oss en flying start. Etter MYE måking og trugestamping klarte vi å få laget en ganske god såle, men den trenger påfyll av snø (som snøvær) før det kan anbefales å stå på ski ned fra toppen. Det er spesielt nedre delen som er vanskelig å få på plass skikkelig før det kommer mer snø.

Vi la merke til at det hadde vært skiløpere oppe på Stormyra mens vi arbeidet, så det er åpenbart på tide å få åpnet løypa. Traseen opp til Stormyra mangler litt finpuss, men den er absolutt mulig å gå slik den er nå. Den gode nyheten er at det er meldt mer snø i de kommende dagene, så følg med på preppestatusen vår i tiden fremover.

Hans og Frank koser seg med kaffe og flott utsikt i Nordtraversen. Vi så rett ned på løypenettet i Våja og Skyten og kunne telle mange skiløpere der nede.