Gulvstøping i skutergarasjen

Knut (t.v.) og Leif hadde full kontroll på støpejobben, selv om de måtte vente lenge på den bortkomne leverandøren.

I dag har Hans, Knut og Leif støpt gulvet til den nye skutergarasjen. Etter litt innledende utfordringer for leverandøren, som trodde Skjerva var på Lygna, kunne man omsider starte støpingen. Støpemassen var kanskje ikke helt optimal etter forsinkelsene på halvannen time, men det gikk seg til slutt til. Nå har vi gulv med varmekabler inne, og en støpt plate med fall på utsiden av garasjen. Neste steg er litt omsorgsfull vanning for å unngå sprekker. Så skal det monteres port, den ligger allerede klar og venter spent.

Arbeidet med garasjen er ikke det eneste vi har holdt på med i sommer, det er ingen hvileskjær her i gården. Les innlegget…

Denne videoen viser glimt fra hele prosjektet frem til nå
Ferdig støpt, rettet av og disset.