Fantastisk dugnad på Skjervestua

Det høye gjerdet mot Damtjernet og store mengder kratt har blokkert utsikten i årevis

Aldri før har en dugnad i løypelagets regi samlet så mange deltakere. Det er tydelig at mange setter pris på den jobben Skjerva løypelag gjør for området, og at et samlingssted som dette er mer enn kjærkomment. Skjervestua/Fossli er ikke til å kjenne igjen etter tidenes ryddesjau. Det ble lagt ned en herlig innsats av 33 voksne og 7 unger.

Resultatet av dugnaden er at vi har fått åpnet opp utsikten både mot dammen og elva, i tillegg til masse generell rydding. Gjerdet mellom Fossli og Damtjernet ble tatt ned, og to containere er fylt med søppel, plank og paller. Det er rydda store mengder kratt og småskau for å gjøre plassen enda finere. Dette blir rett og slett en nydelig plass for løypelaget og besøkende.

Hjertelig takk til alle som deltok på dugnaden i dag, vi fikk gjennomført alt vi hadde planlagt og det var en super innsats av hele gjengen. Det hele var også godt planlagt på forhånd av dugnadsleder Hans Morstad. En stor takk går også til Eva Raastad som sponset en ivrig dugnadsgjeng med deilige hamburgere.