Nye Gamle Skjervaveg

Vi holder fortsatt på med å rydde opp i vinterens fullskala «MIKADO»-spill, du vet det spillet der man strør en haug pinner utover og får poeng for å fjerne pinner igjen. I dag har vi holdt på i den øvre delen av Koperudtraséen langs Gamle Skjervaveg, og det var rikelig med pinner der. Det positive med en slik ryddejobb er at løypa tross alt blir finere enn noen gang før – når man er ferdig.

Dette partiet er rett nedenfor Koperud, og her ble det veldig mye toppknekk og overheng i vinter
Midtpartiet av Koperudtraséen hadde også mye overheng som måtte tas. Vi benyttet anledningen til å grensage langs kantene mens vi likevel var der ute, og sluttresultatet ble veldig bra!
Vi rakk også en sårt tiltrengt omlegging av løypetraséen langs Skjervemoen, og løypa følger nå stien i stedet for den krevende «Hesteskosvingen». Det vil lette utfordringene for både skiløpere og skuterkjørere