Varigfondet med fantastisk gave til løypelaget

Foto tatt av Varig Hadeland Forsikring i anledning overrekkelsen av hjertestarter og støtte til innkjøp av ekstra snøskuter

En stor takk til Varig Hadeland Forsikring som går inn med 100 000 kroner til ny skuter! Vi har også fått hjertestarter som vil settes opp på Skjervetråkket. Med to skutere i drift fra neste vinter, vil vi kunne tilby enda bedre løyper. Det er også viktig for framtida til løypelaget. Med to skutere vil det bli mindre belastning på skuterteamet. En skuter kan kjøre sørover og den andre nordover. Kjøringa vil bli gjort på halve tida, og da regner vi med at løypekjørerne vil holde på i mange år framover 🙂

Vi skal samtidig takke Sparebankstiftelsen Gran og Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal for nye bidrag til Skjerva løypelag, også betydelige gaver til innkjøp av skuter nummer to. Vi avrunder løypekjøringa for sesongen og tar en velfortjent hvil. Skjervestua er åpen til og med 2. påskedag.

Les om tildelingen på hjemmesidene til Varig Hadeland Forsikring: https://varighadeland.no/skjerva-loypelag/…