Siste skutertur for sesongen

Hans Morstad på vei ned fra Skjerveknatten

Det er ingen forsinket aprilspøk, men den siste preppeturen denne sesongen ble til Skjerveknatten 1. april. Skutergruppa er blitt enige om at vi parkerer for sesongen nå. Skardbrennvegen er stort sett bar fra Nordengen til Fløyta, det er bar asfalt som må krysses andre steder og isen begynner å slippe langs land

…synes vi bør avslutte sesongen nå. Har vondt av skuter’n

Hans Morstad

Forberedelser til neste sesong

På tampen av sesongen er det satt ut merkestolper på Fløyta, Stormyra, Langmyra og ved Hestrær. På åpne flater som disse har vi noen ganger vært usikre på hvor vi skulle kjøre for å treffe originalsporet. Det vil også bli satt ut flere merkestolper på steder det er det mulighet for å komme til på sommerføre.