Vårsnøen er utfordrende

Det spørs om slådden har krysset Hesterær for siste gang denne sesongen. Selv om isen er tykk, er vi nødt til å komme gjennom med utstyret uten å sette oss fast

Det siste mildværet har gjort det vanskelig å tilby så gode skiløyper som vi kanskje skulle ønske. Det er fortsatt bra med snø enkelte steder og løypesåla er forholdsvis hard. Problemet er at det er vanskelig å få flyttet utstyret over vann og strekninger uten snø (som over vegene). På utsiden av løypesåla er det ikke hold i snøen i det hele tatt, men vi håper på noen netter med kuldegrader de siste påskedagene.

Har kjørt Skjervemoen rundløype og ned til Avalsjøkalven i dag. Noe overvann på Hæstrær , men mulig og gå ved siden av sporet. Der vi la om løypa nedenfor hyttefeltet på senvinteren er det veldig dårlig såle. Kan ev gå på beina i veien ned til innkjøringa til saga der vi hadde løypa før i vinter. Alle stikkene på vannene ble tatt opp i går og i dag. Isen er sikker enda så det er mulig å gå der , men en del overvann ved land. Begynner og røyne på løypene nå så det blir litt begrenset hvor det blir kjørt.

Løypeoppdatering fra Hans Morstad på Facebook 30. mars

Det vil bli prioritert å kjøre Skjerva sag – Brovoll og Fløyta – Gullentjern – Skjerveknatten hvis været tillater det. God Påske😊🐥.

Følg med på løypestatus på iMarka-appen eller på Skiforeningens føremelding.

Fra slodding av Aklangsvegen 30. mars, i plenty med varmegrader