Gode skussmål for Skjervestua

Et knippe gode tilbakemeldinger fra publikum

«Å komme inn på Skjervestua etter en god skitur var en fryd! Trivelig og lunt, med deilig lukt av kaffe og vafler – som smakte like godt som de luktet. Også så blide damer a gitt!Å få et slikt samlingssted som kan brukes året rundt er superbra for Skjerva og de som holder til der, men det vil også «åpne» Skjerva for mange andre og kan føre til at mange flere får et forhold til det flotte stedet». (Nils Erik)

«I nordre del av Lunner har vi ikke så alt for mange felles møtesteder som dette. Er vel det eneste kafétilbudet, når jeg tenker meg om! Et hyggelig treffpunkt som samler hyttefolk i området, men også gjør det mer tilgjengelig for dem som ikke har hytte på Skjerva. Kaféturen er prikken over i-en etter skituren! » (Åse Toril)

«Fint å kunne ta en tur dit og komme innomhus for oss som ikke har ei hytte å dra til. Det er en fin sosial møteplass hvor man kan møte likesinnede som elsker Skjerva». (Mona)

«Sosialt viktig! Gjør at vi som er her blir bedre kjent. Nærturisme på sitt beste!!!» (Ole Erlend)

«Koselig -nydelig kringle og trivelige damer (Torill)

«Beliggenheten er veldig bra med tanke på et helårs tilbud. Veldig hyggelig å kunne møte hytte og lokale folk året rundt, et samlingssted». (Paul Arne)

«Skjervestua blir et lenge etterlengtet samlingssted for Skjervefolket. Her kan man både hvile og få servert mat etter turen. Og her kan man treffe både naboer og bli kjent med nye folk. Viktig for det sosiale livet her på skauen!» (Unni)

«Skjervestua er nytt bidrag til at det blir mer liv på Skjerva. Badeplassen og kanomulighetene på vannene har gjort at mange har brukt område på sommeren. Med løypelagets jobb så kommer også folk på vinteren for å bruke naturen rundt Skjerva. Her vil Skjervestua stå sentralt som serveringssted og møtested for både de som kommer på ski fra Lygna og Bruvold. Kommunen må se nytten av et slik serveringssted og bidra til gode avtaler rundt bruk av hytta. Den vil også kunne holdes åpen til badegjester om sommeren. Jeg takker løypelaget med alle de frivillige for den innsatsen dere gjør hele året og håper mange vil benytte seg av Skjervestua i vinter». (Rolf)

«Har ikke vært innom Skjervestua enda, men som guttunge var det fast takst at jeg alltid var med farmor, farfar og faren min for å besøke Marte og Peder når vi var oppover på hytta vår ved Skjerva. Ser på bildene at det har blitt veldig endret på innsiden siden den gang, men jeg skal definitivt ta meg en tur innom neste gang vi er oppover. (Anders)